Advertiser 2
0
25 Şubat 2010 Perşembe Post By: HY

Twilight (ALACAKARANLIK) Filmini Online izle



KONUSU:
Isabella Swan annesiyle Arizona da yaşayan bir kızdır. Annesi erkek arkadaşıyla sürekli vakit geçirdiği için La Push ta yaşayan babası Charlie nin yanına gitmeye karar verir.
La push a gittiğinde Edwart Alice ve diğer vampirle tanışır.
Ancak bu tanşma hikayesi hiç e kolay olmayacaktr. Stephenie Meyer ın aynı adlı eserinden uyarlanan Twilight, okurlarından büyük ilgi gördü.
Film de vizyonda gişe başarıları elde etti. Vampir- Aşk hikayesi olan Tiwlight serisinin ilk filmiyle sizi başbaşa bırakıyorum..
İyi seyirler..
Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Romantik


Bölüm 1




Bölüm 2



Bölüm 3



Bölüm 4

0
Post By: HY

Mürekkep Yürek / Inkheart (2008) DVD' den Online izle & Türkçe Altyazı



TUR===================>Fantastik, Gizem, Macera
KONU==>

12 yaşındaki Meggie (Eliza Hope Bennett), aynen babası Mortimer “Mo” Folchart (Brendan Fraser) gibi bir kitap aşığıdır. İkisinin de ortak özelliği şudur: Yüksek sesle kitap okudukları zaman, kitapta yazanları,yaşanan gerçek dünyaya getirme yeteneği! Ama bu çok çok tehlikeli bir yetenektir: Çünkü canlanıp kitap sayfalarından çıkan her karaktere karşılık, gerçek hayattan biri kitabın içine girmektedir.

Mo ve Meggie eski el kitap satan bir dükkanda gezinirken, Mo bir kitabın içinden bir takım sesler geldiğine şahit olur. Bu, Ortaçağ şatoları ve garip yaratık çizimleri ile dolu “Inkheart”tır. Mo kitabı bulduğuna çok sevinir. Çünkü neredeyse 10 yıldır, Meggie’nin annesi Resa (Sienna Guillory) kitabın içinde kaybolduğundan beri, her yerde bir zamanlar bir kopyasına sahip olduğu bu kitabı arıyordur .

Bölüm 1



Bölüm 2




Bölüm 3




Bölüm 4



Bölüm 5



Bölüm 6

0
Post By: HY

Star Trek - Uzay Yolu (2009) Filmini Online İzle & Türkçe Altyazı {DVD Kalitesinde}



Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera, Savaş

KONUSU & ÖZETİ

“Mission: Impossible III”, “Lost” ve “Alias”ın yönetmeni J.J. Abrams ve “Transformers”ın senaryo yazarları Roberto Orci – Alex Kurtzman ikilisi, tüm zamanların en ünlü uzay macerası “Star Trek”e yeni bir bakış açısıyla bakıyor. Atılgan uzay gemisinin dinamik ve genç mürettebatı insanoğlunun daha önce hiç gitmediği yerlere ulaşmak için yüksek cesaret isteyen seyahata başlıyor.

Bölüm 1



Bölüm 2



Bölüm 3



Bölüm 4



Bölüm 5



Bölüm 6

0
Post By: HY

Iron Man 2008 DVD Kalitesi TR Altyazi Online izle


Tür : Macera / Fantastik / Bilim Kurgu / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 2 Mayıs 2008
Ülkesi için yüksek teknoloji ürünü silah ve füzeler üreten Stark Industries’in CEO’su olan Tony Stark, icat ettiği yüksek teknolojik icatlarla dünya çapında çok önemli konuma ulaşmış bir silah sanayicisi ve dahidir. Boş zamanlarındaysa güzel kadın hayranlarını ihmal etmez.Yeni geliştirdiği füzelerin test edildiği bir tatbikatın ardından konvoyunun saldırıya uğraması ve bir terörist grubun eline esir düşmesiyle birlikte Tony’nin “pembe hayat”ı bir anda kabusa döner.
İyi seyirler http://xfilmizlesene.blogspot.com/

Bölüm 1



Bölüm 2



Bölüm 3

0
Post By: HY

Dragonball Evolution / (2009) / Filmini Online İzle & Tr Altyazı



Tür : Fantastik / Macera / Aksiyon

Dünyayı yok etme amacıyla dünyaya gönderilen yarı-insan, yarı-maymun Son-Goku dünyaya gelince,eski i görevini unutur. Onu olgunlaştıran dedesi Gohan ölünce, onun isteğini yerine getirmek için usat Roshi'nin yanına gitmesi gerekir.
Roshi'nin yanında eğitimini tamamlayan Goku, dünyanın her bir tarafına dağılmış olan 7 dragon topuna, kötü amaçları için kullanacak olan Lord Piccolo'dan önce ulaşmak zorundadır.



Bölüm 1



Bölüm 2




Bölüm 3




Bölüm 4




Bölüm 5



Bölüm 6

0
Post By: HY

Terminatör 4: Salvation (Kurtuluş) 2009 - Film İzle - Türkçe Altyazı (dvd den)




Filmin Konusu.

Yıl 2018. Kıyamet medeni dünyayı yıktı.
Kıyametten sonra bir Terminatör ordusu dünyayı dolaşarak, çöllerde, çeşitli yerlere saklanan insanları öldürüyor.
Ancak direnişçi bir grup sığınaklarda saklanarak, kendilerini koruyor. Direnişin başkanı ise, 14 yıl önce oluşturulan bir yapay zekadır.
Kıyameti gören tek bir kişi vardır o da John Connor. Dünya şimdi John Connor ın hayatı boyunca insanlığı uyardığı felaketin eşiğindedir.
Skynet ise direnişi bitirmeye çalışan bir harekattır.
Marcus, Conno, Skynet e sızarak düşmanla yüz yüze gelirler.
İyi seyirler


Bölüm 1



Bölüm 2



Bölüm 3



Bölüm 4




Bölüm 5




Bölüm 6




Bölüm 7

0
Post By: HY

Underworld: Rise of the Lycans (2009) Filmini Online izle - TR Altyazı



2009, ABD
Aksiyon / Fantastik / Gerilim / Korku
Konusu:
Filmde, vahşi Lycanlar ve ölüm saçan vahşi aristokrat vampirlerle dolu bu evrene, intikam için defter açılıyor. Genç bir Lycan olan Lucian, Serinin bu üçüncü filminde başkaldıran kurtadamların lideri olarak karşımıza çıkıyor. Lucian, dostlarını esaretten kurtaracak ve gizli aşkı güzel vampir Sonja ile birlikte mücadele verecektir.
İyi seyirler.. http://xfilmizlesene.blogspot.com/

FRAGMAN



Bölüm 1




Bölüm 2



Bölüm 3



Bölüm 4



Bölüm 5

0
Post By: HY

Panik Odası Filmini Online izle


Kocasından yeni boşanan Meg aldığı nafaka parasıyla, kızıyla yeni bir hayat kurmak adına yeni bir ev satın alır. Meg eve bakarken, eski sahiplerinin garip bir oda yaptırdığını görür. Oda dışarıdan istenmeyen insanların girmemesi için yapılmış bir odadır. her tarafı gören kameralar, monitörlerden izlenmektedir. Bir gece üç hırsız ve girerler. Meg ve kızı da bu odayı kullanmak zorunda kalırlar. Ancak bu hırsızlar, çok tecrübeli olmakla beraber önemli de bir bilgiye sahiptiler. İşte bu andan itibaren film ilginç kılınıyor. Başarlı yönetmen Davin Fincher n gerilim dolu saniyeler yaşatacak filmi.. İyi seyirler. http://xfilmizlesene.blogspot.com/

Bölüm 1



Bölüm 2

0
Post By: HY

Son Kale / The Last Castle (2001) Filmini Online izle





Filmin Konusu:
General Irvin, çok tecrübeli bir askerdir. Ancak haksız yere suçlanıp bir hapishaneye tıkılır.
Bu hapishane, yüksek güvenlikle korunan bir hapishanedir. Hapishane müdürü Albay Winter, mahkumlara çok sert davranmaktadır.
Disiplinin sağlanması için bunu gerekli görür. Ancak bu durumdan General İrvin çok rahatsız olur.
En kısa zamanda, hapishaneyi örgütleyerek, küçük bir ordu kurar. Hapishaneyi kontrolü altına almaya çalışır.
Kısa zamanda 1200 mahkum toplar. General ve ona gizliden gizliye imrenen Albay arasında mükemmel bir psikolojik savaş başlar. İyi seyirler..

Parça 1



Paça 2



Parça 3



Parça 4



Parça 5

0
21 Şubat 2010 Pazar Post By: HY

The Departed (Köstebek) Filmini İzle


Bölüm: 1


Bölüm: 2

Bölüm: 3

Bölüm: 4

Bölüm: 5


IMDB
Yönetmen :
Martin Scorsese
Senaryo :
William Monahan
Oyuncular :
Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen
Filmin Türü :
Drama, Gerilim
Orijinal Adı :
The Departed
________________________
Köstebek Filmini İzle
Köstebek Filmini Full İzle
Köstebek Filmini İndirmeden İzle
Köstebek Fİlmini Online İzle

0
Post By: HY

Harry Potter 6 : Half Blood Prince - Melez Prens (2009) Filmini İzle Türkçe Dublaj





KONUSU & ÖZETİ
Voldemort un dönüşünden sonra Büyücü sünyasında kaos hakimdir. Geçlik hormonları da gençlerin damarlarında hızla akmaktadır. Dumbledore da Harry’yi hızla yaklaşan kaçınılmaz savaşa hazırlamaya her zamankinden daha fazla kararlıdır. Birlikte, Voldemort’un savunma hattını kırmanın yollarını ararlar. Bu ndenle, Dumbledore eski bir arkadaş ve meslektaşı olan, çok önemli bilgilere sahip olduğunu düşündüğü Profesör Horace Slughorn’u görevlendirir. Profesör iyi bağlantıları olan, iyi yaşamayı seven, saf, temiz bir insandır.
Harry, Ginny’ye gitgide daha çok aşık olmaktadır.
Dubledore ın başına acaba n gelecek, dönüşü olmaya bir yola giren Hogwarts ta neler olacak?






0
Post By: HY

Ong Bak 2 (2008) Online İzle & Türkçe Dublaj (dvd)



Yapım: 2008 ~ Tayland
Tür: Aksiyon






Filmin Konusu & Özeti

Kral Naresuan hükümdarlığı sırasında, Tien küçük yaşta ailesi öldürülmüş birküçükçocuktur. Krallık sınırları içerisinde sadece asillerin kullandığı bir dans türü olan Khon denen bir dansı öğrenen Tien, ileride bunu kullanacaktır. Hırsızlar tarafından büyütülen ve çalmayı öğrenen Tien, kısa zamanda aynı hırsızlar sayesinde savaşmayı da öğrenerek krallık şövalyelerinden biri olmaya hak kazanır.

Şimdi sıra ailesini katledenlere gelmiştir, kendisini yetiştirenlerin yardımıyla katillerin peşine takılır. Tony Jaa’nın sürükleyici aksiyon sahneleriyle Ong Bak 2 nefeslerinizi kesecek, sakın kaçırmayın.


0
Post By: HY

Max Payne (2008) Online izle & Türkçe Dublaj


TUR===================>Aksiyon / Suç / Gerilim / Gizem / Dram

NY’ta DEA ajanı olan Max Payne hayatında her bir şeye sahiptir; çok iyi bir iş, mükkemmel bir eş ve güzel bir kız çocuk. İçinde olduğu bu American Dream kısa zamanda bir kabusa dönüşür. Bir gün eve döndüğünde eşi ve bebeğini vahşice öldürülmüş halde bulur. Kendi başına bu cinayetin izlerinin peşine düşer ve fakat NYPD onu çeteler, acımasız işbirlikleri ve şehrin gördüğü en şiddetli hortumun arasına çeker. Kaybedecek hiçbirşeyi olmayan, dürüst ve şerefli bir adam olan Max, ailesini duyuğu sonsuz sevgiyle de beraber bu cinayetleri ve şehirdeki tüm pislikleri çözmek için biçilmiş kaftan misalidir. Yeraltı hayatının karanlığıyla uğraşırken, başka dünyalardan düşmanlar da onu karanlığa itecektir. Özlemle beklediği intikamın vakti gelmiştir . Şimdi imtikan zamanı...





0
Post By: HY

Rocky 4 Filmini İzle


Tür : Aksiyon / Dram
Yönetmen : Sylvester Stallone
Senaryo : Sylvester Stallone
Rocky Balboa, arkadaşı Apollo Creed’e Rus şampiyon Ivan Drago ile yapacağı karşılaşma için yardım eder. Ancak, doğaüstü boksör Drago, maç sırasında Creed’i öldürür..
Balboa, Drago ile bir maç ayarlayar ve arkadaşının intikamını almaya karar veririr. Fakat şimdi karşısında Rus yapımı bir makine vardır ve savaş, onun kenditopraklarında gerçekleşecektir..




0
Post By: HY

Güneşin Gözyaşları & Tears Of The Sun 2003 - Türkçe Dublaj- Bruce Willis - Filmini izle











Bir Tesekkuru Ve 2 SatirLik YorumLarinizi Esirgemeyin BizLerden ArkadasLar unutmayinki Her YapiLan Yorum SizLere FiLm oLarak Geri Dönecektir.Iyi SeyirLer..

0
Post By: HY

Van Helsing Filmini İzle


Tür : Aksiyon / Korku / Fantastik


Oyuncular :

Hugh Jackman (Abraham Van Helsing) , Kate Beckinsale (Anna) , Richard Roxburgh (Kont Dracula) , David Wenham (Carl) , Will Kemp (Velkan / Kurt Adam) , Shuler Hensley (Frankenstein’ın Annesi) , Kevin J. O’Connor (Igor) , Samuel West (Victor Frankenstein)

Copyright Reserved CİNEVİZYON 2010.
Design by: Bingo | Blogger Templates by Blogger Template Place | supported by One-4-All